keuring NEN3140

onderhoud en keuringen

Bekijk afbeeldingen

Projectinformatie

Opdrachtomschrijving:

Marine Systems voert onderhouds- en keuringswerkzaamheden uit voor verschillende klanten.

Bij onderhoudswerkzaamheden voeren de monteurs zowel preventief onderhoud als onderhoud/reparatie in geval van storingen uit. Daarnaast wordt Marine Systems regelmatig benaderd wanneer er keuringswerkzaamheden met betrekking tot arbeidsmiddelen of tools uitgevoerd moeten worden.

 

De te keuren arbeidsmiddelen variëren van complete machines tot valbeveiligingen en meetapparatuur. Wanneer de te keuren middelen bekend zijn, stelt Marine Systems aan de hand van deze middelen een specifieke offerte op. Zodra er tijdens de uitvoering van de keuringswerkzaamheden mankementen aan arbeidsmiddelen worden geconstateerd, kunnen deze door de monteurs vrijwel altijd gerepareerd worden.

 

Na uitvoering van de keuringen worden de ingevulde keuringsformulieren toegestuurd en wordt er een voorstel gedaan voor eventuele reparatie van de geconstateerde defecte of gemankeerde arbeidsmiddelen.

 

Er wordt gewerkt met onderhoudscontracten, maar ook eenmalige onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Wanneer het gaat om eenmalige onderhoudswerkzaamheden stelt Marine Systems een offerte op, op basis van de uit te voeren werkzaamheden en omstandigheden.

 

Opsomming van actiepunten:

  • Uitvoering keuringen.
  • Invullen keuringsformulieren.
  • Opstellen document met keuringsresultaten.
  • Voorstel reparatie/onderhoud bij eventuele geconstateerde defecte of gemankeerde arbeidsmiddelen.

Opdrachtgever: diverse opdrachtgevers

Onderhouds- en keuringswerkzaamheden worden bij verschillende opdrachtgevers uitgevoerd. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de industriële, maritieme en offshore branche.

Marine Systems BV

Marquesweg 4
4462HD Goes
info@marine-systems.nl

0113-695552