Wat we doen

Marine Systems is een technisch dienstverlener en levert producten en diensten op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vlak. Deze producten en diensten worden met name geleverd aan bedrijven/instanties welke gerelateerd zijn aan- of werkzaamheden verrichten in de maritieme sector. Regelmatig worden er ook producten en diensten geleverd aan bedrijven welke actief zijn in de industriële sector.

Marine Systems behandelt zowel vraagstukken als turn-key project (van engineering tot en met  onderhoud) als dat onze mensen verantwoordelijk zijn voor één proces of onderdeel binnen een project.

Onze monteurs beschikken over een brede range aan kennis en ervaring. Of het nu gaat om het bouwen van een besturingskast, het installeren van een waterbehandelingsinstallatie, het ontwikkelen en bouwen van een machine of het verhelpen van een elektrotechnische storing op een schip, wij ontzorgen en/of ondersteunen u graag.

Onder de dienstverlening van Marine Systems vallen de volgende diensten:

Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens ons veiligheids- en gezondheidssysteem (VCA gecertificeerd) en kwaliteitsmanagementsysteem (volgens ISO 9001 richtlijn).