Marine Systems is gespecialiseerd in ontwerpen, tekenen, berekenen en adviseren. Hierbij kunt u denken aan installaties, machines en onderdelen. Naast de engineering van zelf ontworpen innovatieve installaties zijn de engineers in staat de klant te voorzien van aansluitende oplossingen. Wanneer u op zoek bent naar een nieuw of aangepast product en/of machine, dan ontwerpt en realiseert Marine Systems deze graag voor u.

Door middel van 3D technologie kan Marine Systems u het ontwerp helder presenteren en animeren met als resultaat dat u gelijk de werking van uw product/machine kunt zien. Marine Systems vindt het belangrijk om gedurende het ontwikkelingsproces met de klant in contact te staan, om uiteindelijk een ontwerp voor te kunnen leggen dat optimaal aan de klantwens voldoet.

Door onze ervaring en kennis op het gebied van engineering heeft Marine Systems het vermogen om met de klant mee te denken en zo samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Op werktuigbouwkundig vlak gebruiken de engineers voornamelijk het programma Inventor en op elektrotechnisch vlak wordt er gebruik gemaakt van E-plan. Zowel de W- als E-engineers beschikken tevens over kennis en ervaring van/met andere software.