Marine Systems ontwikkeld en bouwt machines/installaties die men in de markt als product aanbiedt, en machines en installaties die men bouwt in opdracht van derden (enkelstuks en seriematig). Onze expertises komen perfect samen wanneer wij met een complex technisch vraagstuk tot een doelgerichte oplossing komen. Zowel onze engineers als monteurs beschikken over praktisch overzicht, technische kennis en ervaring. We zijn ervan overtuigd dat deze factoren tezamen met het nodige enthousiasme en wilskracht leiden tot een succesvol eindresultaat. Marine Systems ontwikkeld machines/installaties op elektrotechnisch, werktuigbouwkundig, hydraulisch en proces technisch vlak.

Onze engineers beschikken over de benodigde praktijkkennis waardoor onze monteurs tijdens de realisatiefase niet voor onmogelijkheden / uitdagingen komen te staan. In zowel de engineerings- als realisatiefase wordt rekening gehouden met de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van de machine of installatie. Hiervoor maakt Marine Systems altijd gebruik van hoogwaardige en kwalitatieve componenten. De volledige scope aan werkzaamheden wordt in eigen beheer uitgevoerd. Ook het draai-, frees en constructiewerk wordt door Marine-Systems uitgevoerd.

Na de bouw van de machine/installatie wordt het object uitvoerig getest (FAT / SAT) alvorens het aan de klant (turn-key) wordt opgeleverd. Bij de oplevering wordt in veel gevallen een gebruikershandleiding opgeleverd. Machines/Installaties worden ontworpen en geproduceerd volgens de machinerichtlijn (2006/42/EG), en overige relevante normen.

Containerreiniger