Marine Systems

Marine Systems is een technisch dienstverlener, voornamelijk gericht op de maritieme sector. De organisatie is in 2015 opgericht door  J.A. Zwemer (holding-directeur Delmeco Group B.V.) en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een betrouwbare partner in de maritieme wereld op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en waterbehandeling.

Wij bestaan uit een mix van ervaren en jonge gemotiveerde medewerkers die elk vraagstuk op het gebied van engineering, uitvoering, productie, service en onderhoud van een juiste oplossing willen voorzien. Door het combineren van deze kennis kunnen we ook grote en complexe projecten aan en zijn we door korte communicatielijnen flexibel en kunnen we snel schakelen.

Marine Systems is VCA en ISO 9001 gecertificeerd.

We zijn onderdeel van de Delmeco Group en zijn evenals de andere werkmaatschappijen gevestigd aan de Marquesweg in Goes (aan de A58). De verschillende werkmaatschappijen hebben allen een eigen expertise, delen ervaringen en ondersteunen elkaar waar en wanneer mogelijk.

VCA en ISO9001 logo
Marine Systems helpt u graag met het vinden van de juiste oplossing bij een technisch vraagstuk!

Vacatures

Ligt jouw hart ook bij de techniek? We zijn regelmatig op zoek naar nieuw technisch talent!

Kijk voor de openstaande functies op onze pagina vacatures.

Stage lopen bij Marine Systems

We hebben goede contacten met diverse onderwijsinstellingen op MBO- en HBO-niveau, zowel in de richting van Elektrotechniek als Werktuigbouwkunde. We zijn STOEB erkend leerbedrijf en nemen de begeleiding van onze stagiaires zeer serieus. Ben jij op zoek naar een stageplaats? Neem dan contact met ons op.

De maritieme sector staat nooit stil. Innovatieve technologieën hebben geleid tot nieuwe mogelijkheden om bestaande processen te verbeteren en te verduurzamen. Duurzaam bouwen aan de toekomst heeft een kijkje bij Marine Systems genomen om meer te weten te komen over dergelijke innovaties.