Onderhoud is van groot belang om de levensduur van een machine/installatie te verlengen. Hierdoor blijft ook de veiligheid van zowel mens als machine gewaarborgd. Naast dat Marine Systems onderhoudswerkzaamheden uitvoert aan haar eigen installaties, voeren monteurs onderhoud uit aan installaties welke geleverd zijn door externe partijen. In onderling overleg wordt er afgestemd welke service en onderhoud er nodig is voor uw installatie. Wij nemen graag uw zorg en verantwoordelijkheid uit handen. Marine Systems voert onder andere onderhoud uit aan elektrotechnische-, werktuigbouwkundige-, hydraulische- en waterbehandelingsinstallaties.

Onderhoud vindt zowel in onze eigen werkplaats als op locatie bij de klant plaats. Marine Systems voert het onderhoud in zowel het binnen- als buitenland uit. Indien er een storing of ander correctief onderhoud opdoet, zijn onze monteurs vlot ter plaatse om dit te verhelpen en de storingsgevoeligheid van machine/installatie zo goed als mogelijk te verlagen.

Er wordt gewerkt met onderhoudscontracten, maar ook eenmalige onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Indien er een storing of ander correctief onderhoud voorkomt, zijn onze monteurs vlot ter plaatse om dit te verhelpen en de storingsgevoeligheid van machine/installatie zo goed als mogelijk te verlagen.