milieu meet container

Service & Onderhoud

Onderhoud is van groot belang om de levensduur van uw product/installatie te verlengen. Hierdoor blijft ook de veiligheid van zowel mens als machine gewaarborgd. Naast dat wij onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan onze eigen installaties, kunnen we dit ook installaties die zijn geleverd door een externe partij. In onderling overleg kunnen we afstemmen welke service en onderhoud er nodig is voor uw installatie. Wij nemen graag uw zorg en verantwoordelijkheid uit handen. Wij voeren onder andere regelmatig service/onderhoud uit bij waterzuiveringsinstallaties, offshore containers en pomp gemalen waaronder mini- en totaalgemalen. 


Er wordt gewerkt met onderhoudscontracten, maar ook eenmalige onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Wanneer het gaat om eenmalige onderhoudswerkzaamheden stelt Marine Systems een offerte op, op basis van de uit te voeren werkzaamheden en omstandigheden.


Goed onderhoud houdt helaas niet alle storingen en problemen tegen. Indien er dan een storing opdoet, zijn wij dankzij onze 24-uurs storingsdienst in vlot ter plaatse. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Wanneer u contact op neemt met ons storingsnummer buiten kantooruren komt u direct in contact met één van onze dienstdoende storingsmonteurs.


Wanneer er zich grote storingen voordoen, kan Marine Systems beroep doen op de hulp van andere werkmaatschappijen die vallen onder de Delmeco Group.


Terug naar Diensten

Marine Systems BV

Marquesweg 4
4462HD Goes
info@marine-systems.nl

0113-695552