E-spool units

Containerbouw

Wij zijn gespecialiseerd in het (om)bouwen van containers. We hebben voor meerdere doeleinden containers ingericht, omgebouwd en gerenoveerd. Hierbij gaat het vooral om containers die worden gebruikt in een offshore gerelateerde omgeving zoals de milieu meet container. Daarnaast zijn we ook prima in staat containers te bouwen die worden gebruikt in andere omgevingen.


De containers worden zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant volledig naar de wensen van de klant aangepast. Wanneer er bepaalde eisen en/of wensen zijn, zullen wij aandachtig naar u luisteren en waar nodig meedenken. Daarnaast beschikken wij over veel kennis als het gaat om materialen die vaak worden toegepast in containers.

Wanneer een opdracht voor de (om)bouw van een container is doorgezet, zullen onze engineers aan de hand van een eisen en wensen lijst starten met het intekenen in een 3D tekenprogramma. In dit tekenproces zullen wij meerdere keren in contact met u treden om over het 3D ontwerp te brainstormen. Totdat deze door u is goedgekeurd, zullen wij deze naar uw wensen aanpassen.


Renovatie

Wanneer containers in slechte staat verkeren en deze (gedeeltelijk) gerenoveerd dienen te worden, kunnen wij deze renovatie uitstekend voor u uitvoeren. Hierbij kan het gaan om zowel renovaties aan de buitenzijde als renovaties aan de binnenzijde.

Er vindt eerst een opname op locatie plaats. Aan de hand van constateringen tijdens deze opname zullen wij in contact treden met de opdrachtgever betreft de gewenste verlenging in levensduur van de container.  Vervolgens zullen wij aan de hand hiervan een voorstel doen. 


Terug naar Diensten

Marine Systems BV

Marquesweg 4
4462HD Goes
info@marine-systems.nl

0113-695552