(mini) pompgemalen

Bekijk afbeeldingen

Projectinformatie

Opdrachtomschrijving:

Marine Systems voert voor verschillende opdrachtgevers werkzaamheden uit aan (mini-) pompgemalen. Onze geschoolde monteurs werken aan het onderhoud van de pompgemalen en elektrische besturingen. Deze activiteiten worden voornamelijk uitgevoerd in de regio zuidwest Nederland.

 

Opsomming van activiteiten;

  • Controle en onderhoud pompen;
  • Verhelpen storingen pompen;
  • Installatie, controle en onderhoud elektrische besturingen;

Bij controle en onderhoud aan de pompen worden er onderdelen uit de pomp gecontroleerd en gereinigd. Eventuele kleine mankementen worden direct verholpen. Bij het verhelpen van storingen doet Marine Systems beroep op haar geschoolde storingsmonteurs zodat zij zich direct naar de storingslocatie verplaatsen. Op locatie wordt eerst de aanleiding van de storing bepaald. Zodra de oorzaak inzichtelijk is gebracht, zijn de storingsmonteurs vrijwel altijd in staat de storing te verhelpen.

 

Daarnaast voeren onze monteurs regelmatig installaties, controles en onderhoud uit aan de elektrische besturingen. De monteurs zijn zowel bij de pompgemalen als in andere markten bekend met de besturingen en kunnen daarom de beste service verlenen.

Opdrachtgever: diverse opdrachtgevers

Marine Systems voert de genoemde werkzaamheden uit voor verschillende klanten in Nederland, variërend van kleine bedrijven tot multinationals op het gebied van waterbehandeling.

Marine Systems BV

Marquesweg 4
4462HD Goes
info@marine-systems.nl

0113-695552