Even voorstellen:

Marine Systems B.V. is werkzaam in de maritieme sector en de industrie. Hierbij levert Marine Systems diensten als de engineering, het tekenwerk, assembleren, monteren, installeren en onderhouden van machines en installaties. Alsmede het onderhouden en repareren van machines door de service- en storingsdienst. Voor de uitbereiding van ons team, zijn wij op zoek naar een: Monteur werktuigbouwkunde.

Wat ga je doen?

Je komt te werken op de afdeling Werktuigbouw waarbij je het werktuigbouwkundige gedeelte van projecten gaat uitvoeren. Het gaat dan om montage en demontage van hydraulische en pneumatische systemen, ombouw of verbouw van industriële installaties, mechanische werkzaamheden, constructiewerkzaamheden, onderhoud, mechanisch testen en/of in bedrijfstellen c.q. afstellen van installaties of machines. Je werkt samen met collega’s aan mooie en innovatieve projecten. We geven je veel ruimte en verantwoordelijkheid en vragen van jou honderd procent inzet en betrokkenheid.

Wat kun je?

Je bent in staat de werkzaamheden op een technisch verantwoorde wijze uit te voeren zonder hierbij de veiligheidsaspecten uit het oog te verliezen. Je kunt informatie juist en helder overdragen. Je ziet problemen op tijd en kunt oplossingen aandragen. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je kunt een inschatting maken van werkzaamheden qua kwaliteit, haalbaarheid, uitvoerbaarheid en planning. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat heb je nodig?

Opleiding op MBO niveau 4 Werktuigbouw of door ervaring en/of vakgerichte opleidingen verkregen gelijkwaardig kennisniveau. Kennis van werktuigbouwkundige installaties, machines en materialen. Je bent in bezit van geldig VCA basis diploma, of bereid om deze te halen. Het bezit van rijbewijs B, B-E is mooi meegenomen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een sterk groeiende organisatie. Naast een marktconform salaris zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. En niet geheel onbelangrijk; een prettige werksfeer.

Ben jij nauwkeurig, stressbestendig, flexibel, zelfstandig, maar ook een teamspeler, communicatief vaardig en heb je doorzettingsvermogen en op zoek naar een veelzijdige baan met vast uitzicht?

Reageer dan snel op deze vacature door je cv en motivatiebrief te sturen via onze contactpagina.